TÁMOP 3.1.4. – 08/2-2008-0061 Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben

 

 

TÁMOP 3.1.4. – 08/2-2008-0061 Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben pályázatban nyertes Gyula Város Egyesített Óvodája Mágocsi úti Tagintézményében, Törökzugi Tagintézményében, és Széchenyi úti (Gyulavári) Tagintézményében 2009. szeptembertől bevezetésre kerültek a kompetencia alapú óvodai programcsomagok és a hozzá kapcsolódó kiegészítő segédanyagok.

A pályázatban résztvevő óvodapedagógusok, a pályázatban vállaltaknak megfelelően; Gyula Város Egyesített Óvodájának (9 tagintézmény) óvodapedagógusait, és dolgozóit részletesen tájékoztatta a kompetencia alapú nevelés bevezetésének tapasztalatairól.

Az oldal anyagát Szöginé Nádasy Márta, a pályázatban is résztvevő, a csoportjában a kompetencia alapú nevelést bevezető óvodapedagógus biztosítja és frissíti folyamatosan.

Tapasztalatai segítségével Gyula Város Egyesített Óvodája minden óvodapedagógusának segítséget nyújt új ismeretek szerzésében és a kompetencia alapú nevelés gyakorlati megvalósításának megismerésében. Munkáját a pályázatban résztvevő óvodapedagógusok támogatják, segítik.

 

Dévényiné Pálfi Mária

Projekt asszisztensUgrás a gallériára!